måndag, maj 22, 2006

Copycats

Nu går Trottin' på export! Någonstans i turkiet som det verkar. Är det dags att sätta ner foten eller kan vi se positiva spin-off effekter? Ordet är fritt.

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Trottigt värre, det där med biceps gör mig dock lite fundersam över deras fokus.

12:13 fm  
Anonymous Anonym said...

De kanske pumpar upp överarmarna inför årets ackord?

11:54 fm  
Anonymous Anonym said...

Jag antar att de har utvecklad den Turkiska Trotten mer mot heavy metal och kommer därmed bara använda så kallade Power Chords - och då man man ju ha starka armar..

7:23 em  
Anonymous Anonym said...

...och då måste man ha starka armar...

7:24 em  
Anonymous Anonym said...

Personligen tycker jag dylika kopior borde stävjas. Hur ska vi annars kunna bevara vår särart? I Kina kopierar man ju allting och se hur det har gått.

/orolig

1:25 em  
Anonymous Anonym said...

Att trotta är måhända en mänsklig rättighet. Men man kanske borde ta betalt? Trottin®

2:50 em  
Anonymous Anonym said...

Man tror knappt sina ögon när man läser inläggen här! De rasistiska tendenserna är tydliga. Vi borde välkomna etnisk mångfald i stället för att oroa oss för turkar och kineser. Den här bloggen var bra förut, men de här inskränkta värderingarna har tyvärr tagit överhanden. Själv ser jag framemot mångkulturella bidrag på festivalen i år - kanske med hjälp av kvotering?

3:50 em  
Anonymous Anonym said...

Ska vi kvotera in olika musikstilar också? Kanske lite hiphop runt lägerelden? LOL! Starta er egen festival och lämna oss ifred!!!

TROTTIN FOREVER!

4:48 em  
Anonymous Anonym said...

Till Världsmedborgare: sluta lura dig själv. Trottandet har alltid varit reaktionärkt, och det är inte underligt med tanke på den starka kopplingen till monarkin...

Det krävs strukturförändringar, men eftersom deltagarna är värdekonservativa och ser sig som ett slags "adel" är det inte mycket att hoppas på.

-chewbacca

PS. Själv tänker jag bojkotta Drottningholm och gå på den alternativa festivalen "trotz" i Skärholmen.

5:04 em  
Anonymous Anonym said...

Ehh, men vafaan... we shall overcome liksom...
Tillbaka till progg-trott-rötterna... alla kan - alla får vara med!

Ge hit rötjutet... hick...

5:44 em  
Blogger Den renläriga trottredaktören. said...

Chewbaccas propå om ett slags trott - adel är ju inte alls så dum. Kanske man kan ta fram en trottkalender eller trottvapen? Jag kan åta mig att dubba alla som vill!

Spinn gärna vidare på den bollen.

/ En "open minded" C.G.

6:35 em  
Anonymous Anonym said...

Snubben bredvid mig tjackade ett par sandaler av det klassiska märket "Trotter" på lunchen. Marknaden har som ni vet övervämmats av billiga kopior av märket "Birkenstock" så det är sällan man ser Trotters hos skohandlaren idag. Tyvärr fick snubben sista paret. Nån som vet var man kan få tag på ett äkta par Trotters i storlek 47?

3:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home